3D Baby Exclusief

3D baby Exclusief

Omschrijving

Voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme luxe babygeschenken, hebben we de luxueuze versies van de 3D Baby-modellen ontwikkeld. We kunnen u de 3D-babymodellen aanbieden in een exclusieve selectie materialen, variërend van roestvrij staal tot verguld tot 18K wit, geel en roségoud. De hoogwaardige materialen en de gepolijste afwerking geven een exclusieve uitstraling aan het 3D Beeldje.

De productietijd van het exclusieve 3D Baby beeldje is 4 weken.

Het 3D Baby beeldje heeft de volgende kenmerken/keuzes.

  • De stalen 3D Baby-modellen zijn er in 3 verschillende maten 80 - 100 - 150 mm.
  • De zilveren 3D Baby-modellen zijn er in 3 verschillende maten 80 - 100 - 110 mm.
  • De Gouden 3D Baby-modellen zijn er in 1 maat, 40 mm. De gouden modellen kunnen tot 80 mm worden geprint, maar hiervoor maken wij een aparte offerte. We kunnen ook eventuele diamanten of andere stenen toevoegen als u dat wenst of de naam op het model laten graveren. 
  • Als standaard kunt u kiezen uit een 15 x 20 diepe Foto Lijst in Wit, Blauw, Roze, Bruin.

Kies uw product

Andere producten

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw file een mooi beeld bevat. U kunt de file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe het sieraad eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om het sieraad te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.