3D Baby met fotolijst

Omschrijving

Het 3D Baby beeldje met fotolijst is geprint in nylon of in zandsteen op een professionele 3D SLS printer. De kwaliteit van deze beeldjes is daarom heel erg mooi en u zult bijna tot geen print lijnen zien. Nylon is een sterk materiaal. Zandsteen is een wat zachter materiaal en wordt in 4 kleuren geprint en ziet er heel mooi en natuurlijk uit. De standaard afmeting zijn rond deze waarden bxdxh 60 x 30 x 80mm.  Het 3D Baby beeldje heeft de volgende kenmerken/keuzes.

De beeldjes met een fotolijst hebben een productie tijd van 2 weken.

  • Nylon wordt geprint in de kleur wit.
  • Zandsteen wordt geprint in een huidskleur licht en ietsje donkerder.
  • Het beeldje kunt u kiezen in de hoogtes van 80 - 100 - 120mm
  • Standaard wordt een fotolijst van 15x20 in wit geleverd, u heeft als gratis opties een bruine, blauwe, roze.

Andere producten

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw volume file een mooi beeld bevat. U kunt de volume file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de volume file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe de 3D Baby eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om de STL te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.