3D Baby Print STL

BabySliceO software

Omschrijving

Het 3D Baby beeldje wordt geprint van een STL file gemaakt van uw eigen echo. Stuur uw echo naar ons en wij maken er een printklare STL van waarmee u het beeldje zelf kunt printen.

Kenmerken:

  • Wanddikte 3mm
  • Hoogte x Breedte x Dikte is ongeveer 80 x 60 x 30 mm
  • Twee gaatjes in de achterkant om het materiaal te laten ontsnappen en de print kosten te beperken.

Kies uw product

3D Print STL
3D Print STL
Heeft u een eigen printer of wilt u dat wij uw file naar een printer van uw keuze sturen? Dan is de print STL ideaal voor u. Wij converteren uw volume en schonen deze op zodat er een 3D baby beeldje van geprint kan worden.

Andere producten

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw volume file een mooi beeld bevat. U kunt de volume file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de volume file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe de 3D Baby eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om de STL te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.