3D Baby Sieraad

3D baby statue from an ultrasound printed in metal, Silver or gold

Beschrijving

Voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme luxe babygeschenken, hebben we de luxueuze versies van de 3D Baby-modellen ontwikkeld. Dit is de 3D baby Jewel een Sieraad, gedrukt in, zilver of goud 14karaat en op speciaal verzoek 18 karaat wit, rose of geel goud. De verbonden ringen symboliseren de vele facetten van het leven voor twee mensen, die dan uiteindelijk samen komen en een kindje krijgen. Echt een prachtig sieraad speciaal voor jou gemaakt en het ultieme geschenk voor iemand van wie je houdt. Dit sieradenstuk is gemaakt op basis van de 3D-gegevens van je echografie. Je moet een zogenaamd volume-bestand hebben, vraag dit aan uw echokliniek!

Productietijd is 4 weken van ontwerp tot aan verzending van uw 3D Baby Jewel.

Het 3D-Juwel heeft de volgende kenmerken / keuzes.

  • De grootte van de 3D Baby Juwel hanger is ongeveer: 25mm diameter voor de grootse ring.
  • Het 3D Beeldje van de baby is ongeveer 18mm.
  • Het betreft hier op maat gemaakte producten van zeer hoge kwaliteit.
  • Voor de 3D Baby Jewel Pregnant en de 3D Baby Jewel Pregnant Twins heeft u geen echo nodig. Dit sieraad is een standaard hanger maar is wel gemaakt van een echte echo!

Kies Jouw product!

3D Baby Sieraad hanger
3D Baby Sieraad hanger
3D Baby Sieraad gemaakt van uw eigen Echo

3D Baby Sieraad Sleutelhanger
3D Baby Sieraad Sleutelhanger
3D Sieraad geprint in zilver

 
3D Baby Sieraad Zwanger hanger
3D Baby Sieraad Zwanger hanger
3D Baby Sieraad Zwanger hanger

3D Baby Sieraad Zwanger Tweeling hanger
3D Baby Sieraad Zwanger Tweeling hanger
3D Sieraad geprint in metaal en verguld.

Andere producten

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw volume file een mooi beeld bevat. U kunt de volume file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de volume file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe de 3D Baby eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om de STL te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.