Echo sieraden

Welkom bij onze echo sieraden. Kies een van onze originele ontwerpen om te beginnen met het maken van je eigen persoonlijke sieraad. Lees meer over hoe het werkt, in onze stapsgewijze handleiding. Neem contact met ons op als je speciale verzoeken voor materiaal hebt of als je edelstenen aan je bestelling wilt toevoegen. Al onze sieraden worden speciaal voor jou met de hand gemaakt. De leverings termijn ligt tussen de 1,5 en 4 weken maar wij zullen dit met je van te voren afstemmen.

Combineer uw ideale sieraad!

Kies je favoriete hanger om te beginnen met het maken van je echo sieraden. Selecteer een van de modellen Circle of Life, Square of Roots, Ultrasound of Hope of Sphere of Love. Je komt dan terecht op de product pagina waar je de opties kunt kiezen en waar je de foto van uw echo kunt uploaden. Wanneer je klaar bent met het maken van je bestelling, sturen we je een 3D-mock-up van je Sieraad. Je kunt wijzigingen aanbrengen in het ontwerp totdat je 100% tevreden bent. Wanneer je de mockup hebt goedgekeurd, beginnen we met het maken van je op maat gemaakte sieraad.

Veel geluk veel plezier!

Alle producten in deze serie

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw file een mooi beeld bevat. U kunt de file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe het sieraad eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om het sieraad te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.