Echo Sieraad Sphere of Love

Prijs: €475.00
Sieraad Sphere of Love
Kies materiaal :
Kies lengte van ketting :
Gravering :
Gravering:

Omschrijving

Kies je favoriete hanger om te beginnen met het maken van je echo sieraad. The Sphere of Love is een solide wereld van edelmetaal met het abstracte patroon van je echo in het midden van een bol. Het is een opvallende en prachtige weergave van uw echo. Vier deze gebeurtenis door een tijdloos sieraad te laten maken dat dit moment vereeuwigt. Wanneer je klaar bent met het maken van je bestelling, sturen we je een 3D-mock-up van uw sieraad. U kunt wijzigingen aanbrengen in het ontwerp totdat u 100% tevreden bent. Wanneer je de mockup hebt goedgekeurd, beginnen we met het maken van uw sieraad.

 

Gewicht 12 g
Afmetingen 16 x 16 x 20 mm
Gravering De gravering staat op de onderkant van de bol.

 

All products in this series

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw file een mooi beeld bevat. U kunt de file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe het sieraad eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om het sieraad te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.