Echo Sieraad Square of Roots

Prijs: €345.00
Sieraad Square of Roots
Kies materiaal :
Kies lengte van ketting :
Gravering :
Gravering:

Omschrijving

Kies je favoriete hanger om te beginnen met het maken van je echo sieraad. De Square of Roots is een symbool van de roos en de erfenis die we van onze voorouders krijgen. Een fundament voor uw stamboom waar nu een nieuwe takje aan groeit. Vier deze gebeurtenis door een tijdloos sieraad te laten maken dat dit moment vereeuwigt. The Square of Roots heeft een platte, vierkante basis met gladde randen. Samen met het abstracte patroon van uw echo toont het uw sieraad optimaal. Wanneer je klaar bent met het maken van je bestelling, sturen we je een 3D-mock-up van uw sieraad. U kunt wijzigingen aanbrengen in het ontwerp totdat u 100% tevreden bent. Wanneer je de mockup hebt goedgekeurd, beginnen we met het maken van uw sieraad.

Gewicht 6 g
Afmetingen 14 x 3.5 x 20 mm
Gravering

De gravering staat op de achterkant van het sieraad.

Alle producten in deze serie

Onze garantie aan u!

Dit product is gemaakt op maat op basis van door u gegeven echo data. Al deze informatie wordt door ons zeer vertrouwelijk behandeld. Wij zouden graag het voor u gemaakte model in onze gallerij opnemen. Uiteraard vragen wij van te voren uw toestemming hiervoor.

Voordat u bestelt wees er zeker van dat uw file een mooi beeld bevat. U kunt de file hier uploaden of via emailwetransfer.com naar ons toesturen. Na ontvangst van de file zullen wij u aangeven of het beeld bruikbaar is of niet.  Wij zullen u middels een screenshot laten zien hoe het sieraad eruit zal gaan zien. Als u het niet mooi vindt kunt u de aankoop nog afbreken en krijgt u uw geld terug.

Als u toestemming geeft om het sieraad te maken of het te laten printen dan is 100% van de aankoopsom verschuldigd. Het product is gemaakt op maat en is daarom niet om te ruilen of terug te geven en de 14 dagen bedenktijd bij online aankopen is daarom niet geldig. Bij beschading tijdens transport sturen wij u een nieuw product nadat de couriersdienst ons aangeven heeft dat de schade veroorzaakt is tijdens het transport. Kijk daarom goed of de verpakking niet beschadigd is als u het product thuis krijgt. Tijdens het openen van het pakje, doe dit voorzichtig. Bij schade maakt u onmiddelijk fotos hiervan en u stuurt dit zo snel mogelijk naar ons per e-mail.