3D gedrukte echo in zandsteen

baby3dprint.nl opening

baby3dprint.nl Nederlandstalige website geopend.

Tallinn, 27 November 2017

3D gedrukte echoVanaf heden is de Nederlandstalige website geopend voor de 3D Baby Beeldjes.

3dprintedultrasounds.com heeft op 27 November de website baby3dprint.nl voor de 3D Baby Beeldjes live gezet. Het doel van de website is om de Nederlandse en Belgische markten beter te kunnen bedienen in hun eigen taal. baby3dprint.nl bied op dit moment aan om uw 3D of 4D echo om t e vormen tot een 3D printbaar formaat. U kunt een STL (3d printfile) bestellen of zelfs een geheel kant en klaar 3D beeldje van uw ongeboren baby in zandsteen.

De 3D Baby beeldjes zijn een uniek kado voor aanstaande papas en mamas of leuk om te geven aan grootouders. Het doel van de 3D beeldjes is om die mensen die een herinnering willen hebben van de zwangerschap een produkt te bieden wat deze tijd vastlegt. Ondanks dat de 3D Baby Beeldjes vaak nog als confronterend beschouwt worden is het gelijk aan de 3D pret echo, alleen de vorm is anders. De 3D Baby Beeldjes zullen op termijn als normaal beschouwt worden en passen in een tijdperk waar technology grenzen continue verlegd.

baby3dprint.nl is op dit moment in gesprek met 3D pret echo partners om een samenwerking aan te gaan en het aanbod van de volume file optie op te nemen. Klinieken die zich willen registreren als partner kunnen dit online doen via deze link. Het is echter voor elke goede 3D specialist mogelijk om de volume file te maken zonder een noemenswaardige investering in tijd. Tijdens een 3D of 4D pret echo worden vele 3D fotos gemaakt en ook een 4D filmpje. Uit deze 3D fotos kan de mooiste foto bewaard worden als 3D Volume. Mensen met interesse in een 3D volume kunnen dit gewoon vragen aan de Pret Echo kliniek en deze zal u in de meeste gevallen niets extra rekenen voor de volume file.

baby3dprint.nl bied op dit moment 2 mogelijkheden aan. Omvorming tot een 3D print file STL voor 39.99 Euro geleverd via de email, en een zeer mooi eindprodukt geprint 3D in zandsteen en ingelijst tegen 110.54 Euro plus verzendkosten. Interesse klik hier dan om meer te leren over de ze interessante en unieke vorm van 3D Baby kunst.

 

Geplaatst in Uncategorized en getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Pietro Usai MBA Cum Laude

The past 20 years I have seen many different management styles in companies all over Europe when managing my teams. I have seen companies/projects fail and succeed. The most successful companies knew that to get the best out of teams it was necessary to give freedom to people, responsibility for his or her own results and to have a coach helping them to succeed.

As a true international manager, I speak 6 languages, lived and worked in 5 countries. My quest for adventure and international exposure allowed me to work with most of the world cultures.