Wordt een partner van baby3dprint.nl en bied uw klanten de 3D Baby Beeldjes aan!

Via het registreren als partner op onze site kunt u een leuke commissie verdienen door klanten met interesse in de 3D Baby Beeldjes door de sturen naar ons. Commissies worden betaald nadat uw klant een bestelling heeft gedaan via ons. Onze site brengt u daarnaast ook klanten uit uw regio geinteresseerd in de 3D Baby Beeldjes. Het is een mooie mogelijkheid om meer inkomen uit een echo sessie te halen. De tijd die u nodig heeft om een volume te maken van een 3D uit uw echo is zeer klein met een paar minuten tijdens het selecteren en bewaren van de gekozen fotos.

U hoeft verder niets te doen. Wij houden kontakt met uw klant en wij verzorgen het hele traject. Er is voor u dus geen enkele verplichting of risico aan verbonden. Ideaal voor klinieken die zelf geen tijd willen steken in het opbouwen van een eigen 3D Baby brand. Het enige wat u hoeft te doen is via onze website de registratie te doen en wij nemen dan kontakt met u op.

Wij stellen het natuurlijk zeer op prijs als u een campagne wilt doen via social marketing. Zolang u vermelt dat wij baby3dprint.nl de sponsor zijn dan geven wij u 3 keer per jaar een gratis 3D Baby Beeldje om weg te geven aan de mooiste echo!

*Alles kosten zijn gegeven zonder BTW. BTW 0% tarief kan op basis van een geldig BTW nummer gegeven worden.